PREZENTARE GPP 2
PREZENTARE GPP 2

Grădinița cu program prelungit nr.2, este situată pe str. Ioan Slavici, nr. 4, fiind imprejmuită de clădirile Colegiului Național IOAN SLAVICI. 

         Ne dorim să fim diferiţi atât prin intermediul programelor educaţionale implementate în grădiniţa noastră (curriculare, extracurriculare si opţionale), cât şi prin grija şi atenţia deosebită acordată evoluţiei individuale a fiecărui copil în parte, astfel încât acesta să reuşească cu ajutorul nostru să-şi descopere adevăratele aptitudini şi să-şi dezvolte propria personalitate fiind susţinut de profesionişti (educatoare, profesori consilier, medic pediatru etc);
         DOTĂRI 
         Grădinița funcționează cu trei grupe de copii, secția română. Capacitatea grupelor este de 20 de copii pe grupă. Mai are în dotare, două săli  de mese, un cabinet medical,un grup sanitar, bucătărie proprie cu bloc alimentar și un spațiu de joacă dotat cu aparate de joacă pentru copii.Sălile de grupă dispun de mobilier adecvat vârstei copiilor cu centre de joacă și de activitate cu materiale și jocuri didactice diversificate. 
         Grădinița mai dispune de sistem de supraveghere video, televizor, calculator, videoproiector, imprimante, conectare la internet.   
        CINE ARE GRIJĂ DE COPIII DUMNEAVOASTRĂ ?
         În grădiniță își desfășoară activitatea un număr de 10 angajați din care 6 cadre didactice, un administrator de patrimoniu, o bucătăreasă,2 îngrijitoare.Pe lângă acestea își mai desfășoară activitatea în grădinița noastră un consilier școlar, medic pediatru si o asistenta medicală.
         Grădiniţa noastră porneşte de la convingerea că investiţia în copiii noştrii înseamnă investiţia în viitorul nostru. Avem o responsabilitate imensă pentru fiecare copil care a fost adus în viaţa noastră - de aceea, ei merită tot ce-i mai bun!
          Stabilirea standardelor educaționale s-a efectuat în conformitate cu obiectivele generale ale educației timpurii:
•    Dezvoltarea liberă,integrală și armonioasă a pesonalității copilului în funcție de ritmul propriu și trebuințele sale,sprijinind formarea autonoma și creative a acestuia
•    Dezvoltarea capacității de a interacționa cu alți copii, cu adulții și mediul ,pentru a dobândi cunoștințe,deprinderi, atitudini și conduit noi.Încurajarra explorărilor,exercițiilor,încercărilor și experimentelor,ca experiențe autonome de învățare
•    Descoperirea de către fiecare copil a propriei identități, a autonomiei și dezvoltarea unei imagini de sine pozitive
•    Sprijinirea copilului în achiziționarea de cunoștințe, capacități, deprinderi și atitudini necesare acestuia la intrarea în școală și pe parcursul vieții.


               UN DASCĂL E ACEL PĂRINTE CE ÎȚI PRESARĂ ÎN   
               SUFLET AURUL DIN CĂRȚI.APOI RĂMÂNE ICOANA
               COPILĂRIEI TALE…
                                                                  Felicy Magda